Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Ολική Επαναφορά....


Μετά από τόσον καιρό που έχω να γράψω στο blog μου, μετά από τόσον καιρό που έχω να ξεκουραστώ και να αφιερώσω λίγες στιγμές στον εαυτό μου, τελικά ναι, γράφω πάλι. Μου έλειψε αυτή η διαδικασία της ατέρμονης σκέψης και της συγγραφής. Τώρα όμως είμαι πίσω...Ολική επαναφορά...σε όλα!!!

Αισθάνομαι ότι ζω μια καινούργια ζωή, με νέους ενδιαφέροντες φίλους, βόλτες, θέατρο... Παρακολούθησα πριν λίγο καιρό την θεατρική παράσταση "ΦΟΥΡΚΕΤΑ" με την Μαρία Καβογιάννη και τον Κώστα Κόκλα. Πραγματικά, ήταν μια εξαίσια παράσταση. Αξίζει κάποιος να την παρακολουθήσει. Θα είναι για ακόμη λίγες μέρες στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Κατά τα άλλα πάχυνα, όσο έπρεπε, όχι ακραία πράγματα, τα παλιά μου ρούχα δεν μου κάνουν με αποτέλεσμα να τα δώσω σχεδόν όλα. Αυτή ήταν η κατάλληλη ευκαιρία να αγοράσω μερικά καινούργια. Αγόρασα, ακόμη, και λουλούδια...πολλά λουλούδια!!! Γεράνια σε όλα τα χρώματα και ιβίσκους και κάτι άλλα που δεν θυμάμαι το όνομά τους!!!

Γενικά, είμαι πολύ καλά. Βρήκα παλιούς φίλους και φίλες. Τελικά, επέστρεψαν πολλοί άνθρωποι στον τόπο τους. Αυτή η διαπίστωση απάλυνε την  ψυχολογική μου κατάσταση σχετικά με την φυγή μου από την Αθήνα. Αν και όταν παρακολουθώ ειδήσεις, σκέφτομαι ότι έκανα την καλύτερη επιλογή. Πριν δύο μέρες μίλησα με έναν φίλο μου που συνεχίζει να μένει εκεί, γιατί απλά δεν έχει χωριό για να επιστρέψει, και μου είπε ότι έκανα πολύ καλά, έφυγα την κατάλληλη στιγμή. Και μετά σκεφτόμουν...Μήπως τελικά αυτή είναι η επιτυχία; Να σταματάς όταν πρέπει; Να σταματάς πριν σε βαρεθεί ο κόσμος; Να σταματάς όχι επειδή σου το επιβάλλουν οι αντοχές ή οι αδυναμίες σου, αλλά η θέλησή σου;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μάλλον ναι. μάλλον αυτό τελικά αυτό είναι επιτυχία. να καταλαβαίνεις πότε πρέπει να σταματάς. να καταλαβαίνεις πότε πρέπει να φεύγεις. να καταλαβαίνεις πότε είναι η κατάλληση στιγμή.
καλό ξεκίνημα στη νέα σου αρχή!

aoratos είπε...

ΑΓΑΠΗΤΗ rose-oil,ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟΨΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΣΟΥ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΙΟΤΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΖΩ ΕΔΩ,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.