Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2013

Το Απάνεμο Λιμάνι


Αυτό είμαι για σένα. Ένα απάνεμο λιμάνι. Γαλήνιο, δίχως αέρηδες, δίχως κύματα. Το μόνο που με στροβιλίζει είναι η αγάπη σου.

Αυτό είμαι για σένα. Ένα λιμάνι για να μπορείς να κουρνιάζεις στην αγκαλιά μου και να μην φοβάσαι την τρικυμία, τους ανθρώπους τους λυσσασμένους που κοιτάνε με μανία να σε κατασπαράξουν.

Αυτό είμαι, το λιμανάκι σου. Πάντα εκεί, δίπλα σου, ατάραχη σε κάθε βήμα σου για να μπορείς να μου μιλάς, να μου λες τις χαρές και τις λύπες σου, τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες σου. Πάντα εκεί, δίπλα σου για να σε καλωσορίζω με το πιο γλυκό μου χαμόγελο σε κάθε σου επιστροφή, έτσι απλά για να σε κάνω ευτυχισμένο. 

Για να βλέπω τα ματάκια σου να λαμπυρίζουν από χαρά και αγαλλίαση και 'γω να λιώνω στην στοργική αγκαλιά σου.

Το λιμανάκι σου είμαι και στη φουρτούνα και στη μπουνάτσα. Αυτό είμαι, αυτό ξέρω να είμαι, το λιμανάκι σου...

2 σχόλια:

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫ Mετά απο πολύ καιρό λογω στρατου είπα να μπω στο σπιτικο μου για να σας ευχηθω!!Γιορτες ερχονται και περνω απο το σπιτικό σου να ευχηθω ΚΑΛΑ ΜΑΓΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ γεμάτα υγεία-αγάπη - ευτυχια.Οι Αγιες μέρες ας απαλύνουν τον πόνο σε οσους υποφέρουν και ας δώσουν σε όλους μας οτι πιο ανθρώπινο υπάρχει για να νιώσουμε όμορφα!!(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫ Παντα να εχεις το λιμανακι σου

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Πέρασα οπως κάνω παντα στους φιλους για ν αφησω τις ευχες μου.Πασχαλινες δεχτείτε ευχες απο την καρδια βγαλμένες,ολες οι μέρες της ζωής σας να είναι αναστημένες.Καλη Ανάσταση και Καλό Πάσχα!!!
░☆✿❥❥❥♥♥☆░☆✿❥❥❥♥♥☆░☆✿❥❥❥♥♥☆░☆✿❥❥❥♥♥☆░☆✿❥░☆✿❥❥❥♥♥☆░☆